Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Симоненка в Крим ідуть Грач і "Магарач"

Понеділок, 27 вересня 2010, 14:54

Виборчий список Компартії по виборам у депутати Верховної Ради Криму очолить перший секретар кримської організації КПУ, депутат Леонід Грач.

Як повідомив на прес-конференції в понеділок Грач, таке рішення було прийнято в понеділок на позачерговій конференції кримської республіканської організації КПУ.

Крім того, у першу п'ятірку виборчого списку кримських комуністів увійдуть: кримський депутат, директор Націнституту винограду й вина "Магарач" Анатолій Авідзба, помічник-консультант народного депутата Геннадій Нараєв.

Також у список увійшли голова постійної комісії Верховної Ради Криму з питань рекреаційного санаторно-курортного комплексу й туризму В'ячеслав Захаров, заступник директора ТОВ "Атан-Крим" Олексій Тихомиров. Усього у виборчому списку кримського затверджено 57 кандидатів.

За словами Грача, кримські комуністи мають намір також балотуватися в 50 мажоритарних округах Криму.

"Практично всі ті прізвища, які затверджені у виборчому списку кримського рескому КПУ, будуть висуватися по 50 мажоритарних округах", - сказав він.

Також Грач повідомив, що кримські комуністи мають намір серйозно поборотися за пости мерів у Феодосії, Бахчисараї, Сімферополі, Ялті.

Зокрема, конференція Сімферопольської міської парторганізації КПУ, яка відбулась в понеділок,  висунула кандидатом у мери Сімферополя від комуністів екс-міністра житлово-комунального господарства Криму Володимира Баженова.

Крім того, Грач висловив намір після виборів, у випадку одержання мандата депутата кримського парламенту, обрати для себе роботу у Верховній Раді автономії.

Інтерфакс

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...