Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко обізвав Грача штрейкбрехером

Понеділок, 27 вересня 2010, 15:49
 

Лідер Компартії Петро Симоненко назвав практику критичних виступів у ЗМІ свого колеги по фракції Леоніда Грача "політичним штрейкбрехерством".

Про це говориться в доповіді Симоненка на пленумі ЦК Компартії.

"Леонід Іванович не тільки переносить внутріпартійні проблеми на сторінки буржуазних друкованих видань і на екрани олігархічних телеканалів, а насамперед, активно сприяє ворогам партії обмовляти партію, тобто займається політичним штрейкбрехерством", - заявив Симоненко.

"На жаль, у діях товариша Грача це стало вже системою. На Пленумах ЦК відмовчується, а все красномовство й бажання поговорити без розбору проявляє в "помаранчевих" ЗМІ", - додав лідер КПУ.

"Як ви знаєте, в 2009 році за аналогічні дії рішенням Пленуму ЦК КПУ він був виведений зі складу Президії ЦК. Однак, належних висновків з товариської критики не зробив", - констатував Симоненко.

Він закликав членів Кримського рескому подумати про те, чи поєднується їхня підтримка дій Грача з Уставом партії.

Крім того, Симоненко висловив думку, що Пленум має рішуче засудити подібні дії й доручити президії Центрального Комітету відреагувати на них.

Згідно з уставом КПУ, за невиконання партійних рішень і дії, що суперечать Уставу й Програмі партії, член Компартії може одержати попередження, догану, сувору догану або бути виключеним з партії.

Грач раніше виступав у ЗМІ з ініціативою про вихід КПУ з парламентської коаліції й відставці діючого уряду. Симоненко у своїй промові відзначив, що "входження комуністів у коаліцію було абсолютно виправданим".

У понеділок Грач заявив, що очолить виборчий список від компартії в  Криму.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...