На партійців Тимошенко намагалися нацькувати міліцію

Понеділок, 27 вересня 2010, 17:38
Начальник Бориспільського управління юстиції Сергій Гавриленко відмовився спілкуватись із представниками районного осередку "Батьківщини".

Про це розповів глава організації Віктор Прошкін, повідомляє прес-служба Київської облорганізації партії.

"Ми прийшли до начальника Бориспільського управління юстиції Сергія Гавриленка щоб дізнатись, чи перереєстрували керівництво партійного осередку. Втім Сергій Гавриленко навіть не хотів з нами розмовляти. Натомість він викликав міліцію", - сказав він.

"Правоохоронці, які прибули на місце, зафіксували, що виклик був безпідставний. Лише після цього Гавриленко почав розмовляти з активістами районного партійного осередку "Батьківщини", - йдеться у повідомленні.

"Гавриленко пояснив нам, що дуже багато політичних партій подали документи на перереєстрацію. Часу на розгляд всіх документів катастрофічно не вистачає. А працівник управління юстиції, який займався нашими документами, на лікарняному", - сказав Прошкін.

"Нам дали абсолютно безглузде пояснення", - додав він.

Глава Бориспільської районної "Батьківщини" наголосив, що при цьому у міськрайонного управління юстиції "вистачило і часу, і людей, аби зареєструвати фальшиві партійні організації у місті Бориспіль та Бориспільському районі", йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування