Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В офісі "Батьківщини" міліція шукала "ляльок"

Понеділок, 27 вересня 2010, 18:51

Міліція опечатала офіс Білогірської організації партії "Батьківщина" за підозрою у збуті фальшивих грошей.

Про це заявив лідер кримської організації "Батьківщини" Андрій Сенченко, повідомляють "Українські новини".

У неділю, 26 вересня, о 20:00 міліція опечатала партійний офіс у Білогірську.

"Приводом для цих дій послужила інформація - ми її маємо зі сторонніх джерел - про те, що юрист громадської приймальні, молода людина, інвалід з дитинства, нібито розплатився фальшивою 50-гривневою купюрою. Він затриманий", - сказав депутат від БЮТ.

За його словами, офіс був опечатаний напередодні партійної конференції в Білогірську.

"Ми розцінюємо подію як явну передвиборчу провокацію", - сказав Сенченко.

Крім цього, за його словами, у міліції немає права опечатувати приміщення, вона може проводити обшук, якщо на це є санкція прокуратури.

"Дивовижний збіг обставин: Білогірськ - регіон, в якому у "Батьківщини" традиційно максимальний результат на виборах у Криму - в 2006, в 2007 роках, в першому і в другому турі президентських виборів", - сказав Сенченко.

Начальник прес-служби кримського управління Міністерства внутрішніх справ Ольга Кондрашова заявила, що звинувачення на адресу міліції безпідставні.

Вона повідомила про затримання співробітниками міліції 2 жителів Білогірська, підозрюваних у виготовленні фальшивих грошей.

Кондрашова додала, що виготовленням фальшивок вони нібито займалися в приміщенні офісу однієї з опозиційних політичних партій.

Приміщення опечатане. Назву партії співробітниця прес-служби уточнити відмовилася.

Міліція за даним фактом порушила кримінальну справу за статтею виготовлення, зберігання перевезення, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей. Ведеться слідство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування