Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав проконтролювати армію

Понеділок, 27 вересня 2010, 21:01
Президент Віктор Янукович доручив встановити контроль за діяльністю Збройних Сил України та інших військових формувань.

Відповідний указ розміщено на офіційному сайті президента.

Згідно з документом, здійснення контролю організовується Інспекцією з питань контролю за діяльністю військових формувань Головного управління з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів адміністрації президента.

Інспекція має вивчити стан бойової і мобілізаційної готовності ЗСУ, внутрішніх військ МВС, Держприкордонслужби до виконання завдань за призначенням.

Крім того, дослідженню підлягають стан готовності Державної спеціальної служби транспорту до виконання завдань в особливий період, а також до вирішення інших завдань у сфері оборони, пов'язаних з використанням об'єктів національної транспортної системи Україна.

Інспекція також має вивчити стан озброєння та військової техніки і діяльність військових формувань з утилізації надлишкового військового майна і боєприпасів.

Також Інспекція вивчає стан реалізації військової кадрової політики у ЗСУ та інших військових формуваннях, забезпечення розвитку військової освіти і науки; стан виконання програм реформування і розвитку ЗСУ та інших формувань.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування