Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богдан Бенюк поведе людей Тягнибока до Київської облради

Середа, 29 вересня 2010, 13:22


Заступник голови ВО "Свобода", народний артист України Богдан Бенюк очолив виборчий список "Свободи" до Київської обласної ради.

Таке рішення одноcтайно ухвалили делегати Київської обласної конференції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 29 вересня, повідомляє прес-служба "Свободи".

Виступаючи перед делегатами конференції, Бенюк зазначив: "Ми маємо донести до кожного українця нашу світлу енергетику націоналізму, побудовану на любові, на повазі до своєї родини, землі, нації. Фарисейство нинішньої влади дійшло межі. Присутність "Свободи" в органах самоврядування - це великий удар по нинішньому режимові".

А член політради ВО Андрій Іллєнко у своєму виступі заявив: "Місцеві вибори 2010 року - це шанс зруйнувати черговий міф, який так вперто нав'язують наші вороги. Міф про регіональність "Свободи", про те, що "Свобода" не здатна серйозно впливати на політику за Збручем".

"Після цих виборів ми маємо не просто бути повноцінним гравцем вищої політичної ліги. Ним ми вже є. Маємо закріпити статус "Свободи" як єдиної сили українців - гасла, з яким ми йшли до влади ще у 2007 році", - заявив Іллєнко.

"Після цих виборі питання "Хто ще захистить твої права у місцевих радах?" має стати риторичним. Ми маємо шанс перетворити Київщину на бастіон "Свободи" у Центральній Україні. І ми це зробимо", - запевнив він.

Делегати конференції одностайно проголосували за список кандидатів у депутати Київської обласної ради.

До першої п'ятірки увійшли: Богдан Бенюк (заступник голови ВО "Свобода", народний  артист України), Святослав Ханенко (голова Київської облорганізації "Свободи", член політради ВО). Андрій Мохник (заступник голови "Свободи"), Олег Гелевей (адвокат), Андрій Іллєнко (член політради ВО, аспірант Київського національного університету імені Тараса Шевченка).

Другу п'ятірку списку складають: Юрій Сиротюк (член політради "Свободи"), протоієрей о. Григорій Большаков (настоятель парафії Петра і Павла УПЦ КП), Любов Соцька (голова Васильківської міськорганізації "Свободи", директор ПП "Укрекопроект"), Юрій Ноєвий (аспірант Національного інституту стратегічних досліджень), Олег Бондарчук (адвокат).

"Свобода" наголошує, що до виборчого списку включені лише її члени. ВО планує висунути кандидатів у депутати Київської обласної ради у всіх мажоритарних округах.

У вівторок, 28 вересня, делегати Львівської обласної конференції ВО "Свобода" ухвалили рішення, за яким лідер об'єднання Олег Тягнибок очолив список "Свободи" до Львівської обласної ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
17:30
Світові продажі Toyota вперше перетнули позначку у 10 мільйонів авто за рік
17:21
відеоУ передмісті Херсона дрони росіян атакували рятувальників: двоє поранених
17:06
фото15 років тюрми отримав російський агент "Лексус", який шпигував на Харківщині
Усі новини...