Соратник Януковича не хоче носити труси члена голладської одностатевої родини

Середа, 29 вересня 2010, 16:31

Голова Донецької обладміністрації Анатолій Близнюк вважає, що ті, хто виступає в захист секонд-хенду - це політикани, для яких "чим гірше, тим краще"

Про це донецький губернатор заявив в інтерв'ю журналові Фокус.

"Я говорю про тих людей, що, наприклад, вийшли на мітинги в захист секонд-хенду, і сказали: "Ми не хочемо  Україні створювати додаткові робочі місця, ми не хочемо робити трикотаж, ми не хочемо шити взуття, ми хочемо тільки труси, що носив німець, потім угорець, потім поляк, а потім ще хтось у Голландії, якийсь член одностатевої родини. Ми будемо носити ці труси - це межа наших мрій", - так губернатор виклав аргументи захисників секонд-хенду.

На його думку, "не можна валити старе, поки не побудував нове": "Є секонд-хенди. Не питання. Кому зручно носити після трьох чоловік труси - нехай носить. Але держава повинна сказати своє слово".

Близнюк запевнив, що "у випадку прийняття нового Податкового кодексу, податок на прибуток для виробників легкої промисловості буде нульовим".

"А я б ще додав, що для тих,  хто працює на секонд-хенді податок на прибуток має бути більше і треба ввести ще якісь додаткові навантаження", - заявив він.

"Щоб він в остаточному підсумку подумав, чи вигідно йому мати 1% замість тих "страшенних" прибутків, що він робить на ношених 5 разів трусах. Ви цього не бачите? А ви проаналізуйте шлях одних боягузів і подивіться, хто на цьому скільки заробляє", - сказав губернатор.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування