Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банк "Форум" скаржиться на інформаційну війну

Четвер, 30 вересня 2010, 17:28

Банк "Форум" заявляє про спроби проведення проти нього інформаційної атаки.

З початку вересня українські засоби масової інформації наповнила негативна, свідомо неправдива інформація про банк, повідомляється в прес-релізі "Форуму".

"За неповні 20 днів кількість публікацій і передруків перевищила сотню. Основні аргументи статей стосувалися нібито проблемного фінансового стану банку", - говориться в прес-релізі, переданому Інтерфакс-Україна.

Глава правління банку "Форум" Ярослав Колесник називає цю інформаційну атаку провокацією.

"Ми маємо справу зі спланованою провокацією, спрямованою проти банку "Форум", - приведені в прес-релізі слова Колесника.

Він підкреслив, що банк "Форум" є стабільною, надійною, фінансово благополучною організацією, у банку є чітка стратегія подальшого розвитку на ринку.

Колесник також відзначив, що акціонери банку постійно надають підтримку банкові.

Банк "Форум" заснований у 1994 році. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2010 року за розміром загальних активів (17,105 млрд грн) банк "Форум" займав 13-е місце серед 179 діючих у країні банків.

Commerzbank AG (Німеччина) оголосив про придбання додаткових 26,25% акцій в АКБ "Форум" і збільшив свою частку в ньому до 89,3%. Раніше цим пакетом акцій опосередковано володів Леонід Юрушев.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...