МОСКАЛЬ ПОКАЗАВ ВСЮ СХЕМУ, ЯК КУПИЛИ CADILLAC ДЛЯ МОГИЛЬОВА

Понеділок, 6 вересня 2010, 15:06

Нардеп Геннадій Москаль заявляє, що Cadillac Escalade для МВС був закуплений за корупційною схемою ДАІ Київської області.

Про це йдеться в його зверненні до Генпрокурора, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Москаль зазначає, що вирішив оприлюднити наявні в нього документи через небажання ГПУ бачити корупцію в діях МВС.

"МВС України повідомило Вас, що 21.06.2010 року до Управління ДАІ ГУ МВС України в Київській області звернувся гр. Руденко С.М. із заявою щодо передачі ним благодійного внеску у вигляді автомобіля Cadillac Escalade, кузов № IGYUKDEF3AR161904, 2010 року випуску, але на жаль дані факти не відповідають дійсності", - наголошує депутат.

За інформацією Москаля, Cadillac Escalade закупило ТОВ "Квік-авто" (більш відоме під назвою "Круті тачки"), за заниженою ціною 28 564 грн. 78 коп.

"21 червня 2010 року, згідно довідки-рахунку серії ДДР № 983423, ТОВ "Квік-авто" видає довідку-рахунок серії ДДР № 983423, в якій вказано, що покупцем даного автомобіля виступає УДАІ ГУ МВС України в Київській області", - зазначає Москаль.

За даними Москаля, покупку автомобіля оформив співробітник УДАІ ГУ МВС України в Київській області Глушков Сергій Володимирович, про що свідчить видана довідка-рахунок.

"При цьому вказаний автомобіль продається за ціною 518 тис. грн., яка є нижчою за ціну закупівлі, що говорить про явний корупційний ланцюг між ТОВ "Квік-авто", митницею та УДАІ ГУ МВС України в Київській області, який вибудований з метою недоплати обов'язковий платежів та зборів до казни України", - наголошує депутат.

26 червня 2010 року УДАІ ГУ МВС України в Київській області реєструє вказаний автомобіль в МРЕВ Броварського району Київської області, сплачує з власного бюджету всі обов'язкові платежі на загальну суму 18,5 грн., та бере на баланс свого автогосподарства.

29 червня 2010 року на підставі розпорядження МВС України автомобіль передається на баланс автогосподарства МВС України, зазначає депутат.

"Виникає питання: при чому тут Руденко С.М., який проживає за адресою: м. Київ, пр. Ватутіна, 2, кв. 95. Як він міг подарувати те, що йому ніколи не належало, що видно з вищенаведених фактів", - запитав Москаль.

Він також відзначив, що закон України "Про міліцію" категорично забороняє прийняття благодійної допомоги від фізичних осіб. Благодійну допомогу органам міліції можуть надавати тільки підприємства і установи за письмовою згодою трудового колективу.

Крім того, Москаль дізнався, що після покупки даного автомобіля співробітниками МВС України неодноразово було здійснено в мережах магазинів ТОВ "Квік-авто" закупівлю додаткових комплектуючих (тюнінг ) ще на загальну суму біля 300 тис. грн.".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування