Тимошенко: Льовочкін блокує "Батьківщину"

Вівторок, 7 вересня 2010, 14:12
Глава адміністрація президента Сергій Льовочкін особисто курує дії влади щодо недопущення партії "Батьківщина" до місцевих виборів.

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко журналістам у Верховній Раді у вівторок.

Зокрема, відповідаючи на питання про те, що з фракції БЮТ було виключено низку депутатів за співпрацю з владою, вона зазначила, що всі дії цих депутатів контролюються Льовочкіним.

"Главою адміністрації президента паном Льовочкіним висуваються кандидатури на очолення наших обласних парторганізацій, потім їм видаються фальшиві печатки та посвідчення, під них формуються фальшиві осередки партії "Батьківщина" і Мінюст за дорученням Януковича по суті легалізує ці незаконні структури", - сказала Тимошенко.

"Особисто Льовочкін курує всі ці процеси створення фальшивих партійних осередків", - зазначила лідер "Батьківщини".

За словами Тимошенко, всі осередки вже подають списки членів тервиборчкомів і ЦВК приймає ці подання.

При цьому вона запевнила, що виключення з фракції Богдана Губського і Арнольда Радовця не пов'язане з внутрішньопартійними протистояннями.

"Прикривати будь-які свої неприємні вчинки вже депутати навчилися. Саме тому сьогодні наше завдання завершити очистку партії, формування нового потужного керівництва, підготовка до місцевих виборів, а найголовніше захистити і людей, і так як ми зможемо свободу слова", - зазначила лідер "Батьківщини".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування