На "Інтері" кажуть, що критична фраза про СБУ не пішла в ефір через помилку

Понеділок, 11 жовтня 2010, 15:53


На "Інтері" пояснюють "технічною помилкою" те, що фраза співдоповідача ПАРЄ по Україні Майліс Репс про необхідність реформування СБУ та прокуратури не вийшла в ефір.

Про це заявила директор компанії "Національні інформаційні системи" Лариса Горська, коментуючи інтернет-виданню "Дуся" те, що синхрон Репс вийшов в ефір "Подробностей" без цієї фрази.

"Йдеться про абсолютно технічну помилку", - цитує Горську "Телекритика".

"Вчора (10 жовтня) ця частина була у випуску "Подробиць тижня". Більше того, у випуску, в якому вона випала, кореспондентка її озвучила в стенд-апі чи за кадром, я вже не пам'ятаю", - зазначила директор компанії НІС.

Як відомо, 5 жовтня у вечірньому випуску програми "Подробности" о 20:00 із сюжету кореспондентки Олени Кундіренко про засідання ПАРЄ щодо функціонування  демократичних інституцій в Україні зникла фраза Майліс Репс про СБУ та прокуратуру.

У синхроні до сюжету її слова було подано таким чином: "Ми вітаємо велику кількість законодавчих актів, які вже прийняті в Україні, наприклад, пакет антикорупційних заходів. Але хотілося б нагадати уряду й Верховній Раді, що багато законів ще потрібно прийняти".

Водночас, на сайті "Подробности.ua" цитату Репс було опубліковано у повнішій версії, в якій після зазначених слів було: "Хочемо також закликати українську сторону реформувати Службу безпеки та прокуратури".

"Телекритика" зазначає, що намагалася отримати коментар прес-служби "Інтера" та самої журналістки Кундіренко, але їй це не вдалося.

Компанія "Національні інформаційні системи" - це внутрішнє інформаційне агентство U.A. Іnter Medіa Group, яке займається виробництвом програм-новин для каналів медіагрупи.

За інформацією джерел "Телекритики", сюжет Олени Кундіренко монтувався у Брюсселі і до Києва був переданий із повним синхроном.

Директором медіагрупи U.A. Inter Media Group є Олена Хорошковська, дружина голови Служби безпеки України Валерія Хорошковського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...