Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров виділить по 100 тисяч родинам загиблих на Дніпропетровщині

Вівторок, 12 жовтня 2010, 12:29
Уряд виділить по 100 тисяч гривень родинам загиблих та постраждалих в результаті зіткнення пасажирського автобусу з потягом на Дніпропетровщині.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабміну.

"Уряд прийме постанову про виділення з резервного фонду необхідних коштів для поховання загиблих, а також надання допомоги сім'ям загиблих та постраждалих у 100 гривень на родину", - зазначив він.

Азаров також доручив міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову та міністру транспорту Костянтину Єфименку розробити програму з упередження аварій на залізничних переїздах.

За словами прем'єра, ця програма має включати "облаштування переїздів, у тому числі автоматичними шлагбаумами, де необхідно - встановити охорону".

"Також потрібно підвищити вимоги до кваліфікації, фізичного, психологічного стану водіїв, які виконують пасажирські перевезення", - зазначив він.

За словами Азарова, на місці аварії працюють оперативні та слідчі групи МВС, СБУ та прокуратури. Він також доручив виїхати на місце події міністру транспорту та в.о. міністра з надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування