Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Постраждалих в аварії лікують у Дніпропетровську

Вівторок, 12 жовтня 2010, 18:59
Семеро постраждалих у ДТП в Марганці перевезені в обласну лікарню імені Мечникова у Дніпропетровську.

Двоє з них перебувають у вкрай важкому стані, у решти стан стабільно важкий, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Начальник управління охорони здоров'я Дніпропетровської облгосадмінсітраціі Валентина Гінсбург уточнила, що на місце аварії виїхало дві бригади обласного Центру екстремальної медицини.

На місці постраждалі були підготовлені для транспортування в лікарню в Дніпропетровську.

"Четверо потерпілих перебувають у відділенні політравм, двоє в реанімації, одному роблять операцію", - сказала Гінсбург.

За її словами, ще троє потерпілих перебувають в лікарні Марганця: 31-річний молодий чоловік "не важкий", ще дві жінки прооперовані і будуть з урахуванням їх стану перевезені в обласну лікарню.

Гінсбург зазначила, що лікування постраждалих в ДТП проводиться безкоштовно, вони забезпечені усіма необхідними ліками і достатньою кількістю крові.

Також повідомляється, що Дніпропетровська облдержадміністрація виділила 200 тисяч гривень для постраждалих і сімей загиблих у ДТП.

"І сім'ї загиблих, і постраждалі в ДТП обов'язково отримають всю необхідну допомогу від влади. Я це гарантую", - заявив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

При цьому він зазначив, що надання допомоги постраждалим в аварії взяв під особистий контроль.

Як відомо, в результаті автокатастрофи, що сталася в 9.02 12 жовтня на залізничному переїзді в Марганці загинуло більше 40 осіб, у тому числі 3 дітей ..

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...