Соратниця Тимошенко вже доголодувалася

Середа, 13 жовтня 2010, 14:07


Карета "Швидкої допомоги" госпіталізувала одну з учасниць голодування під Центральною виборчою комісією прихильницю партії "Батьківщина".

Про це УНІАН повідомила прес-секретар Київської обласної партійної організації Наталя Рябая.

За її словами, було госпіталізовано члена бюро районної Києво-Святошинської партійної організації Тамару Бігун.

"У неї нудота, фізична слабкість, посилення серцебиття, біль в області попереку та біль у нирках, а також з роту запах ацетону", - сказала прес-секретар Київської "Батьківщини".

Рябая розповіла, що близько 13.00 була викликана "швидка допомога" - й учасниця голодування після обстеження була госпіталізована.

При цьому вона наголосила, що інші учасники акції також перебувають не в кращому фізичному стані, тому після обстеження лікарів буде вирішено, чи підлягають вони госпіталізації.

Як відомо, активісти Київської обласної партійної організації "Батьківщина" 5 жовтня розпочали голодування біля ЦВК на знак протесту проти фальсифікації місцевих виборів у зв'язку з реєстрацією тервиборчкомами списків кандидатів в депутати від псевдоосередку, організованого виключеним за лав партії Володимиром Майбоженком.

11 жовтня лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зустрілася з голодуючими активістами та закликала їх зупинити голодування. Однак вони відмовилися це зробити.

11 жовтня учасники акції ухвалили Маніфест захисників демократії в Україні, в якому закликали міжнародну спільноту до солідарності з українським народом на захист демократії в Україні.

Маніфест підписали учасники голодування: Володимир Подрезов - керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київській облраді; Анатолій Кривонос - голова Броварської міської парторганізації ВО "Батьківщина"; Олена Бебешко - заступник голови районної Києво-Святошинської парторганізації; Тамара Бігун - член бюро районної Києво-Святошинської парторганізації; Сергій Шульга - член Бориспільської райорганізації "Батьківщини"; Віктор Прошкін - голова Бориспільської районної парторганізації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування