Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав всім залишатись на місцях

Середа, 13 жовтня 2010, 15:29
Члени Кабміну та керівники центральних органів виконавчої влади мають продовжувати виконувати свої повноваження.

Про це йдеться в указі президента Віктора Януковича щодо питань діяльності органів виконавчої влади, підписаному у зв'язку з рішенням Конституційного Суду про скасування політреформи 2004 року, повідомляє сайт глави держави.

Також, згідно з документом, ці чиновники мають діяти "відповідно до Конституції, а також норм інших актів законодавства України, що не суперечать Конституції".

"Комітету з економічних реформ опрацювати у місячний строк питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади, усунення дублювання їх повноважень, забезпечення скорочення чисельності управлінського апарату та витрат на його утримання", - зазначається в указі.

Крім того, згідно з документом, Кабмін має "підготувати законопроекти про приведення законодавчих актів України у відповідність із Конституцією та подати їх для внесення президентом на розгляд Верховної Ради як невідкладних".

Уряду доручено також внести пропозиції щодо приведення актів президента у відповідність із Конституцією.

Крім того, згідно з документом, Кабмін має привести свої рішення та забезпечити приведення нормативно-правових актів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади у відповідність із Конституцією.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: