Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Турчинов: помаранчевий Янукович зніме біло-блакитного Азарова

П'ятниця, 15 жовтня 2010, 12:29
Президент Віктор Янукович незабаром звільнить уряд Миколи Азарова.

Про це заявив колишній перший віце-премєр Олександр Турчинов у своєму блозі.

"Реклама Партії регіонів, яка останній місяць крутиться по телебаченню -  яскраве свідчення їх брехливості та безпорадності. Від безпорадності свій економічний провал вони намагаються незграбно приховати за роботою попереднього уряду", - зазначив він.

Турчинов вважає, що "протягом чотирьох місяців після відставки уряду Тимошенко, Кабмін Януковича-Азарова ще виїжджав на результатах, які ми отримали, тому ціни були стабільні, а інфляція мінімальна".

"Але ж, ввімкнувши друкарський станок у Нацбанку, знищуючи бізнес, бездарно керуючи і нівелюючи економічні пропорції та руйнуючи економічні пріоритети, вони призвели до гіперінфляції, дестабілізації економіки та деморалізації населення", - зазначив він.

"Тут їм спадщина попереднього уряду вже допомогти не може", - додав екс-урядовець.

"Розповідь з телеекранів про те, як "помаранчеві останніх п‘ять років контролювали країну",  безпосередньо торкається Януковича, який принаймні половину цього терміну керував урядом", - заявив Турчинов.

"Тобто, на думку авторів цього рекламного "шедевра", Янукович насправді помаранчевий. Цим самим далекоглядне оточення займається його перефарбовуванням, читай - ребрендингом, на соціаліста з помаранчевим обличчям", - вважає він.

"Не дарма ж Партія регіонів, якій відмовили від вступу до ЄНП, хоче пролізти до Соцінтерну. Тому можна спрогнозувати, що незабаром вже помаранчевий соціаліст Янукович зніме біло-блакитний уряд Азарова", - зазначив Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування