Регіонал: ЄНП - це ще не вся Європа

Понеділок, 18 жовтня 2010, 18:44
Заяви Європейської народної партії щодо виборчих перегонів в Україні потрібно розглядати лише як заяву однієї з політичних сил Європи, а не ЄС у цілому.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, член парламентського Комітету у закордонних справах Леонід Кожара, повідомляє прес-служба партії.

Він зауважив, що ЄНП не є більшістю в Європарламенті, і має в своєму складі лише 264 депутати з 736 депутатів Європарламенту.

"Цю заяву треба розглядати лише в ключі як заяву однієї з провідних європейських сил. Натомість інші провідні європейські партії, такі, як європейські соціал-демократи, ліберали, консерватори та зелені не поділяють таку думку своїх колег", - сказав Кожара.

Окрім того, депутат зазначив, що представники ЄНП запрошені в Україну для того, щоб вони на власні очі переконались, чи справедливі їхні звинувачення щодо перебігу підготовки до виборів, чи ні.

"Ми будемо чекати представників цієї партії, і ми зробимо все для того, щоб у них створилась об'єктивна картина тих процесів, які сьогодні відбуваються в нашій державі", - резюмував Кожара.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування