Справу проти Януковича повернули у Печерський суд

Вівторок, 19 жовтня 2010, 15:02
Апеляційний суд Києва повернув справу про заперечення президентом Віктором Януковичем Голодомору до Печерського райсуду.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", Апеляційний суд Києва розглянув скаргу Володимира Волосюка, якому Печерський райсуд Києва відмовив у задоволенні позову до Януковича щодо заперечення Голодомору як геноциду українського народу.

"Суд постановив повернути справу до Печерського районного суду міста Києва для розгляду скарг на журнал судових засідань та технічний запис по справі", - йдеться у повідомленні.

У "Свободі" також зазначили, що "розгляд апеляційної скарги Волосюка відбувся без присутності відповідача Януковича та його представників, хоча суддя зазначила, що вони були повідомлені про час початку засідання".

"Таким чином суд задовольнив низку клопотань. Зокрема, щодо врахування факту фальсифікації судового процесу суддею Печерського суду Волковою у зв'язку з неналежною організацією фіксації судового процесу, коли важливі для справи факти і події не фіксувалися у журналі судового засідання", - зазначається у повідомленні.

У прес-службі також наголосили, що "суд задовольнив клопотання про врахування факту намагання усунути Волосюка від розгляду справи".

"Без задоволення залишилося клопотання про надання охорони Волосюку, який потребує захисту через постійні погрози і намагання залякати", - наголосили у "Свободі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News