Бродський настрочив скаргу на 13 міністрів

Середа, 20 жовтня 2010, 13:10
Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський написав доповідну на ім'я прем'єра Миколи Азарова щодо бездіяльності 13 міністрів у проведенні дерегуляції.

Про це сам Бродський розповів в інтерв'ю виданню "Дело", повідомляє прес-служба комітету.

"Я написав Миколі Азарову доповідну на 13 міністрів з проханням позбавити їх премії за вересень та винести їм догану за те, що вони не виконують доручення президента і прем'єра з дерегуляції", - заявив він.

Зокрема, глава відомства зазначив, що мав серйозний конфлікт з міністром регіональної політики та будівництва Володимиром Яцубою через те, що Держкомпідприємництво наполягало на зменшенні кількості ліцензованих видів робіт по Мінрегіонбуду  з 700 до 100.   

Крім того, як розповів Бродський, на нараді в адміністрації президента він довів до відома Януковича імена 13 губернаторів, які відмовилися відкривати єдине вікно.

Серед них - Хмельницька, Рівненська, Закарпатська, Кіровоградська, Волинська, Харківська області та інші, йдеться у повідомленні.

"Бродський також повідомив, як під час однієї з перевірок дотримання обласними адміністраціями законодавства, що регламентує розвиток бізнесу, підприємці поскаржилися на губернатора Черкаської області Сергій Тулуба, який, мовляв, змушував їх платити у благодійний фонд", - зазначили у комітеті.

"Після наради у Віктора Федоровича, Тулуб зібрав усіх силовиків і сказав їм всіх посадити. І керівник Черкаської міліції Дерновий по вказівці Тулуба відкрив кілька кримінальних справ по підприємствам, підконтрольних моєму синові", - зазначив Бродський.

"До речі, все, що сказав Тулуб про оренду землі та сплату податків - неправда. І я даю слово, що це піде через суд", - підкреслив чиновник.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування