Регіонал: мер Львова готує замах на самого себе

Середа, 20 жовтня 2010, 13:31
Регіонал Петро Писарчук просить міліцію та СБУ уберегти мера Львова Андрія Садового від замаху на самого себе.

Про це йдеться у його зверненні до начальника ГУ МВС Богдана Щура та начальника управління СБУ у Львівській області Юрія Кіцула, повідомляють ukranews.com.

Зокрема, він просить їх забезпечити Садового цілодобовою охороною.

"До мене надійшла інформація про те, що штабом владного кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового готується провокація з метою очорнити мене як кандидата-опонента і партію, яку я представляю, напередодні місцевих виборів", - заявив Писарчук.

"Суть цієї провокації полягає у підготовці псевдозамахів на мера Львова, кандидата на пост мера міста Садового", - йдеться у зверненні.

Писарчук вважає, що цей псевдозамах штаб Садового готує з метою дискредитувати Партію регіонів в очах громадськості Львова та Львівської області.

При цьому регіонал додав, що у нього є підстави вважати, що інформація про підготовку псевдозамаху Садового є правдивою.

Як відомо, раніше Садовий вирішив йти на вибори міського глави позапартійним і призупинив членство в партії "Наша Україна", висловивши надію, що на виборах його підтримають проукраїнські демократичні сили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News