Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко скаржиться на залякування і суди

Середа, 20 жовтня 2010, 19:00
Місцеві вибори в Україні можуть бути визнані недемократичними.

Про це заявив лідер "Сильної України", віце-прем'єр Сергій Тігіпко під час свого візиту до Дніпропетровська, повідомляє прес-служба партії.

"Є небезпека того, що ці вибори можуть бути визнані недемократичними, і я впевнений, що від цього постраждає і політичне керівництво країни, і її імідж у цілому", - підкреслив політик.

"Він також позитивно оцінив заяви і коментарі президента і прем'єра з приводу ситуації навколо підготовки до проведення місцевих виборів. Але разом з тим висловив побоювання з приводу того, що їхня реакція може виявитися запізнілою", - йдеться у повідомленні.

"Тому що вже дуже багато проблем створили місцеві адміністратори в регіонах. Куди не приїдеш - постійні залякування людей, відмова в реєстрації місцевих осередків, судові розгляди", - заявив Тігіпко.

Крім того, як повідомила прес-служба, у вівторок пізно ввечері Донецький окружний адмінсуд задовольнив позов Маріупольської міськорганізації "Сильної України" до Маріупольського міськвиборчкому.

"Постановою суду відмова виборчкому в реєстрації списку кандидатів від "Сильної України" до Маріупольської міськради була визнана протиправною", - зазначили в партії.

У повідомленні наголошується, що своїм рішенням, суд зобов'язав не тільки зареєструвати кандидатів у депутати Маріупольської міськради від "Сильної України", але і внести їх у виборчі бюлетені для голосування на виборах.

У партії заявили, що маріупольський тервиборчком вже тричі невмотивовано відмовляв місцевій організації "Сильної України" в реєстрації кандидатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування