Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що Януковича не врятують паркани на Банковій

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 13:39

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не виключає, що в Україні почнуться акції протесту проти влади.

Про це Тимошенко заявила в п'ятницю на зустрічі у Сумах, повідомляється на її сайті.

"Якщо ці місцеві вибори не зупинять владу, і вона не почне думати, що створила для людей неможливі умови для життя, то після виборів цю антисоціальну владу просто змете народна хвиля", - заявила вона.

Лідер "Батьківщини" попередила, що хвиля протесту проти дій нинішньої антиукраїнської влади може захопити представників всіх регіонів України.

"Янукович робить те, що не зробили ні Кучма, ні Ющенко - він об'єднує країну. Сьогодні і на сході, і на заході люди думають однаково: підприємці Донецька, Луганська, Львова повстають проти аморальної політики влади", - констатувала вона.

За її словами, якщо влада не змінить позицію щодо пенсійного віку для жінок, а працюючим пенсіонерам запропонують отримувати лише 50% від обсягу пенсії, то "народна хвиля знесе, і цьому не допоможуть паркани Банкової або Грушевського".

"Ситуація в Україні така, що сьогодні без будь-яких заходів люди можуть повстати. Якщо люди нічого не змінять хоча б на цих місцевих виборах, і вони будуть сфальшовані, утримати людей від протесту проти влади буде неможливо", - резюмувала Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...