Губернатор Київщини вже смакує перемогу на виборах, і готує гулянку

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 15:22

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк заявляє, що влада забезпечить проведення чесних і демократичних виборів в області.

"Мені не потрібні вибори за будь-яку ціну - мені потрібні вибори демократичні, вільні", - заявив Присяжнюк на прес-конференції в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На Київщині ми забезпечимо відповідний порядок, захист прав і свобод людей, можливість проголосувати так, як хочуть люди", - сказав він.

"Я хочу, щоб вибори - це було свято на Київщині, і ми усе зробимо, щоб у містах, райцентрах виступали художні колективи, була музика, було весело, щоб працювали громадські установи, і ні в якому разі щоб не було агітації", - також підкреслив керівник області.

Він також повідомив, що в області створено 685 територіальних виборчих комісій усіх рівнів, 1 тисяча 341 виборча дільниця, усього в області в списки для голосування внесено 1млн. 439 тис. 711 осіб.

Присяжнюк також підкреслив, що він не втручався і не має наміру втручатися в роботу виборчих комісій.

"Я займався, займаюся і буду займатися економікою області й організацією виборів", - сказав він.

При цьому Присяжнюк заявив, що Київська обласна рада після виборів "зміниться кардинальним чином".

"Якщо на минулих виборах домінувала "Батьківщина", то сьогодні влада змогла змінити ставлення до Партії регіонів і ставлення до влади", - підкреслив він.

Крім того, відповідаючи на питання, чи взаємозалежне проведення сільськогосподарського ярмарку на площі перед будинком обладміністрації на площі Лесі Українки з акцією партії "Батьківщини" на знак протесту проти дій Київського облтервиборчкому, Присяжнюк підкреслив: "Ми один одному не заважаємо".

При цьому він відзначив, що сільськогосподарський ярмарок на площі Українки працює з вересня, і аналогічні ярмарки проходять і в інших районах Києва, однак вони не викликають ні в кого ніяких питань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News