Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черкасах оскаржують законність бюлетенів

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 18:10
Глава Черкаського міськвиборчкому Микола Кудрявцев вважає, що порушення проти нього кримінальної справи є безпідставним і юридично неправильним.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Української соціал-демократичної партії.

"Ухвалення рішення про порушення кримінальної справи щодо мене як глави міської виборчої комісії є безпідставним і юридично неправильним, оскільки справу порушили без перевірки і вивчення всіх обставин", - заявив він.

Як відомо, 20 жовтня проти Кудрявцева було порушено кримінальну справу за підозрою в перевищенні службових повноважень і службову підробку при підписанні договору з виготовлення виборчих бюлетенів.

"На комісію чиниться тиск, що заважає нормальній організації виборчого процесу", - підкреслив глава міськвиборчкому.

Він також додав, що члени Черкаського міськвиборчкому ухвалили рішення друкувати бюлетені на державному підприємстві "Черкаський державний центр науково-технічної та економічної інформації", з яким він раніше підписав договір на виготовлення бюлетенів.

"Договір був підписаний, але виготовлення бюлетенів без рішення комісії не проводилося. Була проведена лише попередня підготовка до друку бюлетенів. І був закуплений папір, оскільки в України зараз у зв'язку з виборами дуже напружена ситуація з друкарським папером", - сказав Кудрявцев.

Раніше ЗМІ повідомляли, що договір про виготовлення бюлетенів з державним підприємством "Черкаський державний центр науково-технічної та економічної інформації" був підписаний Кудрявцевим без відповідного рішення міськвиборчкому.

У результаті, прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею за перевищення влади або службових повноважень і службової фальсифікації Кримінального кодексу.

У міськвиборчкомі Кудрявцев є представником Української соціал-демократичної партії, яка входить до Блоку Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування