На колишнього адвоката Пукача вже хочуть завести справу?

Субота, 23 жовтня 2010, 12:05

У Генпрокуратурі розглядають можливість притягнення колишнього адвоката Олексія Пукача Олега Мусієнка до відповідальності за розголошення матеріалів слідства.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на власні джерела у ГПУ.

Офіційно у ГПУ відмовилися коментувати останні заяви Мусієнка, заявивши, що спілкуються з адвокатами в суді, а не через ЗМІ.

"Неофіційно ж дали зрозуміти, що розглядають можливість притягнення Мусієнка до відповідальності за розголошення матеріалів слідства "і дуже скептично оцінюють звинувачення адвоката на адресу Рената Кузьміна - про те, що той хоче вивести з-під звинувачення Кучму і Литвина".

У свою чергу сам Мусієнко у коментарі "Українській правді" сказав, що вважає звинувачення Генпрокуратури безпідставними.

"Я таємницю слідства не розголошував. Це зробив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, коли публічно заявив, що скасував постанову про відмову притягти до кримінальної відповідальності Кучму і Литвина", - сказав він.

За словами Мусієнка, оприлюднені ним дані також раніше озвучували представники потерпілих у справі Гонадзе і майор Мельниченко.

"Якщо і було якесь порушення, то в частині права Пукача самостійно обирати собі адвоката", - сказав відсторонений від справи захисник екс-начальника міліцейської "наружки".

Як відомо, Мусієнко заявляв, що Пукача примусили відмовитися від його послуг через те, що він наполягав на неможливості виділення зі справи Гонгадзе матеріалів щодо Кучми і Литвина.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування