Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина є претенденти на виліт зі списку?

Понеділок, 25 жовтня 2010, 08:28
 

Після прийняття закону про дозвіл чистити списки кандидатів у депутати, цим правом може скористатися й Блок Литвина.

Про це пише газета Дело з посиланням на джерела у фракції.

У Блоці Литвина є два сумісники - заступник глави "Укрзалызничпостач" Вадим Гривковський і глава Держлісгоспу Микола Шершун.

Якщо вони складуть свої депутатські повноваження, замість них зайдуть нові, але не дуже вигідні спікеру парламенту люди.

"Відносини Литвина зі своїм спонсором Василем Хмельницьким істотно охолонули, і йому було б невигідно, щоб далі за списком пройшли його люди", - відзначили джерела в керівництві фракції Блоку Литвина.

Раніше повідомлялося, що в Партії регіонів чистки також може торкнутися претендентів на депутатське крісло - Юрія Зюкова, Володимира Заплатинського, Інги Вершиніної і Віталія Журавського.

Зюков під час президентської виборчої гонки, перебуваючи в списку "регіоналів", привселюдно підтримував екс-прем'єра Юлію Тимошенко й навіть був її довіреною особою.

Після інавгурації президента Януковича проти Зюкова нібито могли порушити відразу кілька кримінальних справ. Джерела видання стверджують, що він ховається в Ізраїлеві. Однак у коментарі він заявив, що перебуває в Донецьку.

"У мене була позиція на президентських виборах, вона не відповідала позиції Партії регіонів, і вони вправі мене викинути зі списку", - вважає Зюков.

Крім того, за словами опального кандидата, навіть якби цей закон не прийняли, він би й так не пішов у депутати.

Заплатинський у свою чергу відзначив: "Я не думаю, що мене хочуть викреслити з писку".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування