Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Янукович сфальсифікував усе

Понеділок, 25 жовтня 2010, 10:24
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко покладає персональну відповідальність за фальсифікацію виборів на президента Віктора Януковича.

"Політична і кримінальна відповідальність за фальсифікацію виборів, які йдуть повним ходом, лежить персонально на президенті Януковичі", - заявила вона на прес-конференції у понеділок.

"Він є єдиним замовником фальсифікацій і головним контролером", - зазначила вона.

На переконання Тимошенко, Янукович мав достатньо часу для того, щоб врахувати зауваження європейської спільноти щодо  цих питань, але він цим не скористався.

"Він - людина, яка патологічно не здатна до чесних виборів. За свою тривалу політичну кар'єру, яка почалась з його призначення губернатором Донеччини у 1997 році, він не провів жодної чесної кампанії. І послідовно сфальсифікував всі вибори, які траплялися на його життєвому шляху", - заявила вона.

Саме тому, на переконання Тимошенко, результати місцевих виборів 2010 року вже заздалегідь відомі.

"Результат цих виборів у вигляді директив вже доведений адміністрацією президента до голів усіх областей та районних організацій. Друкуються бюлетені, виписуються протоколи і ці протоколи не будуть мати нічого спільного з реальним волевиявленням громадян", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування