Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченку дозволили йти на вибори

Вівторок, 26 жовтня 2010, 11:39

"Партія Правозахисту", виборчий список якої очолює Микола Мельниченко, домоглася можливості балотуватися в Київську облраду.

Як пише "Сегодня", Київський апеляційний адмінсуд скасував рішення окружного адмінсуду столиці за позовом партії до облтервиборчкому, який відмовив її представникам у праві балотуватися кандидатами в депутати Київської облради.

Мельниченко в інтерв'ю "Сегодня" заявив, що цей вердикт підтвердив зміст поданої обласною організацією партії апеляційної скарги на Міністерство юстиції, яке, на його погляд, допустило протиправні дії.

"Чиновники Мін'юсту свідомо фальсифікували матеріали, що стосуються участі партійців "ПП" у виборному процесі, і це не дозволило зареєструватися нашим кандидатам у депутати", - заявив Мельниченко.

"Ми ще не втрачаємо надії повністю відновити справедливість, тому що терміни подачі документів ще не пропущені. Але будемо наполягати на покаранні чиновників Мін'юсту й членів тервиборчкому за фальсифікацію аж до кримінального переслідування", - зазначив він.

Рішення апеляційного суду остаточне й оскарженню не підлягає.

Газета зазначає, що головуючим у справі виступав однофамілець екс-президента України Леоніда Кучми, лише ім'я та по-батькові в нього інші - Андрій Юрійович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування