Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько в депутати не піде, але залишитися в кріслі готовий

Вівторок, 26 жовтня 2010, 13:05

Генпрокурор Олександр Медведько виключає свою політичну діяльність у випадку звільнення з посади генпрокурора, строк призначення його на яку спливає 4 листопада.

Про це він сказав журналістам, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Якщо не буду працювати (генпрокурором), треба буде відпочити, принаймні, у народні депутати точно не піду", - сказав Медведько.

Він відмовився спрогнозувати свої шанси на другий термін перебуваючи на посаді генпрокурора, зазначивши, що це буде вирішувати президент Віктор Янукович.

"Це вирішує президент. Про свої шанси я не буду говорити. Вирішить президент, що має бути інша особа, значить, я прийму це гідно, і це буде правильним рішенням президента", - зазначив генпрокурор.

Він підкреслив, що він першим в історії незалежності України пропрацював на посаді генпрокурора повні 5 років.

5-річний термін повноважень Медведька спливає в листопаді.

Раніше екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко припускав, що ймовірними кандидатами на посаду генпрокурора є сам Медведько, перший заступник генпрокурора Віктор Пшонка і заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

На думку депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова, імовірним кандидатом на посаду генпрокурора, крім названих, є також заступник глави адміністрації президента, колишній генпрокурор Геннадій Васильєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування