Тігіпко наступного тижня роздасть новий кодекс

Вівторок, 26 жовтня 2010, 16:42

Проект Митного кодексу наступного тижня буде розданий експертам, повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

"Цього тижня ми ще вносимо в проект Митного кодексу ті зміни, що пропонує бізнес. З наступного тижня цей Митний кодекс буде розданий професіоналам, ми будемо його відпрацьовувати, а потім передамо його на обговорення громадськості", - сказав Тігіпко на прес-конференції в Донецьку у вівторок.

Він також висловив сподівання, що до нового року в Україні будуть ухвалені зміни в митне законодавство, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім цього, Тігіпко повідомив, що, швидше за все, у проект Митного кодексу буде включений пункт, що стосується секонд-хенду, оскільки з проекту Податкового кодексу він був виключений.

"Ми ухвалили рішення у вигляді того, що багато людей займаються цим бізнесом, секонд-хендом, багато хто скуповує ці речі досить дешеві, ми прийняли рішення з Податкового кодексу цю позицію зараз зняти і будемо розглядати під час Митного кодексу", - повідомив віце-прем'єр.

Він також додав, що ситуація навколо секонд-хенду важка, оскільки з однієї сторони є легка промисловість, що на сьогоднішній день в Україні практично знищена, а з іншої сторони заборона на секонд-хенд викликала соціальну напругу серед суспільства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...