Яценюк вимагає від ГПУ розібратися з фальшивими бюлетенями

Середа, 27 жовтня 2010, 09:59

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк вимагає в ген прокурора терміново розслідувати справу про виявлення понад 180 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів у Івано-Франківській друкарні "Кубекс".

Про це повідомляє прес-служба "Фронту змін"

"Замовники та організатори цього злочину мають бути негайно викриті й притягнуті до кримінальної відповідальності", - заявив Яценюк в Івано-Франківську 26 жовтня в інтерв'ю телекомпанії "Галичина".

"Це нечуване шахрайство - надрукували фальшивих бюлетенів на 20% виборців Івано-Франківщини", - сказав лідер "Фронту змін".

"Логіка Партії регіонів зрозуміла - виграти чесно на Галичині не вдасться, стандартні обсяги фальсифікацій на рівні 5% результату не змінять, тому в хід іде безцеремонна спроба кардинально спотворити волевиявлення на Прикарпатті", - заявив Яценюк .

"Але їм це не вдасться, більш того - їм це так не минеться", - запевнив він.

Яценюк заявив, що, по-перше, "Фронт змін" захищатиме результат, на кожній дільниці працюватимуть спостерігачі від партії, її представники в комісіях слідкуватимуть за підрахунком голосів і обов'язково отримають протокол із мокрою печаткою для проведення паралельного підрахунку.

"А по-друге, я вимагатиму якнайшвидшого розслідування цієї справи правоохоронними органами", - заявив лідер "Фронту змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування