Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці взяли в облогу тервиборчком на Київщині

Середа, 27 жовтня 2010, 14:29

Близько півтори тисячі виборців пікетують тер виборчкому у Сквирі з вимогою порушити кримінальну справу проти голови ТВК.

Про це заявив депутат від БЮТ, лідер "Батьківщини Молодої" Євген Суслов, повідомляє прес-служба БЮТ.

Пікетувальники також вимагають включити представників опозиційних партій до складу виборчих комісій.

За словами Суслова, до складу виборчих комісій від декотрих опозиційних партій включені нібито члени цих партій, кандидатури яких ці партії не подавали.

"Представники опозиційних політичних сил зверталися до голови ТВК Ганни Немержицької із заявами та зверненнями, однак голова  ТВК, яка, до речі, призначена Партією Регіонів, не надала жодної відповіді, а, натомість, дала вказівку зачинити  двері і не впускати жодного представника опозиційних політичних сил, не приймати від них заяви та  не надавати копії протоколів ТВК", - сказав депутат.

За словами Суслова, керівник ТВК також відмовилась зустрітись з ним як з народним депутатом та втекла до Сквирської державної адміністрації.

Суслов вважає, що місцева влада грубо втручається у виборчий процес в інтересах Партії Регіонів.

"Ми вимагаємо дотримання закону, включення наших представників до складку ТВК і ОВК та порушення кримінальної справи щодо голови ТВК", - сказав він.

"Оскільки прокурор Сквирського району "раптово виїхав за межі населеного пункту", я повідомив про це Генеральну прокуратуру та очікую на відповідну реакцію вищого державного органу, покликаного наглядати за дотриманням законності в країні", - додав Суслов.

Українська правда   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування