Янукович буде літати на орендованому вертольоті

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 15:24

Президент Віктор Янукович для перельотів на роботу буде використовувати орендований вертоліт та парк Державного управління справами.

Про це розповів журналістам глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.

"У Державного управління справами є достатньо авіаційної техніки у власності та оренді для того, щоб забезпечити безпечне пересування", - зазначив Льовочкін.

"Це буде комбіноване рішення - оренда і використання нинішнього парка", - сказав він.

Він також зазначив, що Янукович літатиме на вертольоті іноземного виробництва, бо "в Україні їх не виробляють".

На питання, чи буде використовуватися майданчик на Парковій алеї, Льовочкін сказав: "Це - один з варіантів".

"Посадки повітряних суден в центрі міста - це завжди проблема. Київ - величезне місто, де є необхідність такого повітряного сполучення і авіацією МНС, і медичною авіацією. Це - крок до модернізації столиці", - сказав Льовочкін.

На питання, чи не остерігається Янукович негативної реакція суспільства в зв'язку з перельотами, Льовочкін сказав: "Негативна реакція суспільства вище, коли люди стоять у великій пробці".

"Якщо порахувати математично, скільки коштує переліт і скільки проблем створюється через обмеження руху, то логічно було би ухвалити рішення на користь вертольоту", - сказав Льовочкін.

На репліку, що німецький канцлер і британська королева їздять без перекриття вулиць, Льовочкін відповів: "У вас епізодичне враження про систему пересування канцлера і королеви. Якби ви там бували частіше, ви би знали більше нового".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News