Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під двері квартири глави виборчкому поклали голови тварин і 4 гвоздики

Субота, 30 жовтня 2010, 23:50

Невідомі в ніч із п'ятниці на суботу розклали перед дверима квартири керівника Одеського міськвиборчкому Олександра Ахмерова голову свині, голову теляти й 4 гвоздики.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в суботу в ЦГЗ ГУ МВС України в Одеській області.

"Даний факт ми підтверджуємо. У цей час проводиться перевірка, після якої буде ухвалене рішення, порушувати чи ні за даним фактом кримінальну справу", - сказали в ЦГЗ, відмовившись від подальших коментарів.

Раніше через боротьбу основних претендентів на посаду мера Одеси - чинного мера Одеси Едуарда Гурвіца й голови Антимонопольного комітету України Олексія Костусєва, міськвиборчком був утягнутий у декілька скандалів.

Зокрема, Одеська міська виборча комісія звинуватила партію "Фронт змін" у підкупі виборців, а партія, в свою чергу, назвала звинувачення фальшивими й провокаційними і зажадала у відповідь зняти главу комісії з займаної посади.

Потім міжнародний спостерігач Брайан Меффорд повідомив, що в Одесі було надруковано на 250 тис. бюлетенів більше, ніж необхідно.

Однак міськвиборчком спростував ці звинувачення, а глава Одеської обладміністрації й одночасно глава Одеської обласної організації Партії Регіонів Едуард Матвійчук зажадав позбавити Меффорда реєстрації спостерігача через безпідставні обвинувачення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...