Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Київщині забули проштампувати "Батьківщину"

Неділя, 31 жовтня 2010, 12:16
На трьох дільницях Київщини у бюлетенях навпроти списку нелегітимної "Батьківщини" до облради не проставлено відмітку "вибув".

Про це повідомив глава Київської обласної партійної організації "Батьківщини" Костянтин Бондарєв, повідомляє прес-служба БЮТ. 

"Мова йде про дільниці у Вишгородському районі, а також дільницю у Васильківському районі. Станом на 12:00 ці порушення не були усунені", - сказав він.

"Київська обласна територіальна комісія ще ввечері повинна була розіслати всім районним ТВК відповідні постанови про те, що скасовано реєстрацію кандидатів нелегітимної "Батьківщини", - зазначив він.

"Районні ТВК мали пропечатати відмітку "вибув" у виборчих бюлетенях навпроти фальшивого партійного осередку", - зауважив Бондарєв. 

Крім того, у прес-службі "Батьківщини" повідомили, що "у Чернігові члени кількох дільничних виборчих комісій заявили про те, що їм у терміновому порядку на підпис підсунули порожні підсумкові протоколи засідання виборчих комісій".

"Цей факт було озвучено на засіданні міської виборчої комісії. Після чого було зроблено перерву для того, щоб знайти голову дільничної виборчої комісії, яка є представником Партії регіонів, але та зникла з Чернігова вимкнувши мобільний телефон", - зазначається у повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування