Томенку не сподобалося, що Янукович тримає його за ідіота

Неділя, 31 жовтня 2010, 12:24
Віце-спікер Микола Томенко звинувачує президента Віктора Януковича в незаконній передвиборчій агітації.

Про це Томенко сказав на брифінгу, коментуючи суботнє звернення Януковича, де він закликав до "будівництва нової країни".

"Це агітація за Партію регіонів. Тут же не ідіоти живуть! "Будуємо нову країну" - це було ключове гасло Партії регіонів на цих виборах", - сказав Томенко.

"Президент порушив свій же указ про невикористання президента у передвиборчих цілях", - додав він.

Томенко також зазначив, що "Батьківщина" не визнає результати виборів у Львівській та Київській областях, де було висунуто їхніх "клонів".

"Львівська і Київська області - це області з фальсифікованими виборами", - сказав Томенко.

За його словами, у Київській області справжні кандидати від "Батьківщини" балотуються лише у мажоритарних округах і в поодиноких районах, а у Львівській області справжня "Батьківщина" не представлена на виборах до обласної ради.

"Тобто реально "Батьківщина" там відсутня у виборчій кампанії", - зазначив Томенко.

Водночас, за словами Томенка, їм вдалося зламати плани влади про масове зняття з виборів прохідних кандидатів від опозиції.

"Є добра новина. Ми спільними зусиллями "Батьківщини", журналістів  злякали владу в їхній тактиці зняття кандидатів у мажоритарних округах і кандидатів у мери", - додав Томенко.

"На вчорашній день на 22  годину зняли з мажоритарки 201 кандидата від "Батьківщини". Це теж багато як для однієї партії. Але загальні плани влади нереалізовано", - додав Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування