Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція вже знає де будуть повторні вибори

Неділя, 31 жовтня 2010, 17:34

У Полтавській області на одній із виборчих дільниць у зв'язку з відсутністю 2200 бюлетенів будуть проводитися повторні вибори.

Про це заявили у Департаменті зв'язків з громадськістю МВС, повідомляє УНІАН.

До Кременчуцького міського управління міліції звернувся голова однієї з територіальних виборчих комісій із заявою про відсутність бюлетенів.

"29 жовтня цього року при отриманні виборчих бюлетенів було виявлено відсутність однієї упаковки з бюлетенями кандидатів в депутати Автозаводської районної ради по багатомандатному виборчому округу в кількості 2200 штук", - зазначається в повідомленні.

За словами глави ТВК, під час видачі бюлетенів з ТВК на територіальні дільниці одночасно проводився відбір та вивіз для знищення до міської друкарні упаковок бракованих бюлетенів з прізвищами кандидатів на пост мера Кременчука.

Саме тому, на його думку, могла виникнути ситуація, що разом із бракованими бюлетенями випадково відібрано та знищено ці 2200 бюлетенів.

У ході проведення перевірки фактів, викладених у заяві голови ТВК, працівники міліції встановили, що пачка бюлетенів, про які йшлося у заяві, не знищена. Її помилково передали до іншої дільничної виборчої комісії у місті Кременчуг.

У свою чергу, представники ДВК, на яку помилково потрапили бюлетені, отримали їх як свої та проштампували печаткою своєї виборчої дільниці.

Як повідомила голова цієї дільниці, зайву пачку бюлетенів вони не помітили, оскільки на дільниці доставлялися близько 20 тисяч бюлетенів семи зразків. Крім того, за її словами, надпис на пачці бюлетенів був нерозбірливий.

Оскільки на бюлетенях поставлена печатка однієї ДВК, то, відповідно, використання їх на іншій є неможливим. Таким чином, на виборчій дільниці, де не дорахувалися бюлетенів, будуть проводитися повторні вибори. Їх термін визначатиметься пізніше.

За цими фактами проводяться службові перевірки. По їх завершенню будуть вжиті заходи відповідного реагування щодо винуватців, зазначили в міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...