Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила, як знищується останній зі здобутків революції

Неділя, 31 жовтня 2010, 19:16
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що діяльність команди Віктора Януковича призводить до знищення демократії в Україні.

Головним фактом, який підтверджує це, є кампанія з виборів до органів місцевого самоврядування, заявила вона в інтерв'ю виданню "Spiegel online".

"Як у Центральній виборчій комісії, так і комісіях в окремих виборчих округах влада має абсолютну більшість. Крім того, було ухвалено закон, згідно з яким рішення в комісіях можуть прийматись навіть тоді, коли з 18 членів будуть присутні лише троє", - цитує Тимошенко її прес-служба.

"Ми вже маємо досвід таких комісій у складі трьох, які називаються "трійки": в сталінські часи такі трійки приймали швидкі рішення про розстріл, ув'язнення або депортацію політичних противників режиму", - нагадала вона.

"Згідно з законом, ці трійки мають право також виганяти спостерігачів з виборчих дільниць. Такого не було навіть в часи президента Кучми. Сьогодні диктатор Кучма поряд з "демократом" Януковичем виглядає просто як голуб мира", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" зазначила, що суспільство бачить усі махінації чинної команди влади.

"59% населення переконані, що вибори будуть сфальсифіковані. Сьогодні знищується останній зі здобутків революції, який ще у нас залишився: чесні вибори", - констатувала вона.

Тимошенко також підкреслила, що влада застосовує проти неї особисто та проти партії "Батьківщина" "спеціальну ідеологічно-пропагандистську кампанію".

"Про завершення "ери Тимошенко" мріють мої противники, щоб підтримка мене народом та наша політична сила просто зникли. Але це - лише мрії, які ніколи не стануть реальністю", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...