Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Раді хочуть перетрусити списки необраних

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 13:25
Верховній Раді пропонують надати право партіям та блокам виключати зі списків кандидатів осіб не тільки до виборів, а й після них.

Відповідний проект закону щодо порядку заміщення депутатів, повноваження яких припинені достроково, зареєстрований позафракційними депутатами Валерієм Писаренком та Володимиром Пилипенком.

"Ми надаємо право партіям практично чистити свої списки тих людей, які залишилися необраними і є кандидатами у народні депутати", - сказав Писаренко в інтерв'ю журналістам.

За його словами, партія повинна мати право не тільки проводити чистки до виборчої кампанії, але й після неї, повідомляє УНІАН.

Як відомо, після позбавлення депутатства сімох депутатів-сумісників з Партії регіонів, до парламенту мають пройти 219-225 номери списку. А після них йдуть люди, яких в Партії регіонів називають небажаними.

Зокрема, на 231 місці - Володимир Заплатинський, який в 2006 році перейшов з "Нашої України" в Партію регіонів. На 232 місці - Інга Вершиніна, яка тоді ж перейшла з БЮТ до Партії регіонів.

На 233 місці в списку регіоналів - Юрій Зюков, який в 2007 році входив до Партії регіонів, але в часи прем'єрства Тимошенко очолив "Ровенькиантрацит" і став її довіреною особою на виборах президента по Луганській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування