Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" радить Добкіну "проспатися" і дякує за алібі

Понеділок, 1 листопада 2010, 13:45

У ВО "Свобода" вважають, що голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін через її результати у місцевих виборах перебуває у "неадекватному психічному стані".

Так харківська обласна організація ВО "Свобода" відреагувала на заяву Добкіна про те, що ВО "Свобода" - це "політичне сміття", яке "треба вимітати поганою мітлою", що ця організація має бути "в полі зору правоохоронних органів".

"Свобода" називає ці слова "істеричними випадами" Добкіна через "несподіваність" результатів екзит-полів щодо місцевих виборів, що пройшли 31 жовтня.

Харківський осередок об'єднання зазначає, що декілька місяців тому на прохання "Свободи" до Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса встановити в місті пам‘ятника Степану Бандері міська організація Партії регіонів заявила, що націоналісти не мають морального права щось вимагати у влади, бо не володіють і відсотком підтримки харківців.

"Переконані, що "штабісти" регіоналів уже проаналізували: "Свобода" має найбільшу динаміку підтримки слобожан серед усіх політичних сил. Адже в порівнянні з даними голосування за Олега Тягнибока на президентських виборах 17 січня 2010 року (0,7% по Харкову та області) менш, аніж за рік електорат націоналістів зріс у 3-3,5 рази", - заявляє харківський осередок "Свободи".

"Із заяви Добкіна очевидно, що він не розраховував на таку тенденцію у підконтрольному регіоні", - сказано в повідомленні.

Водночас, харківська "Свобода" зазначає, що "вдячна голові облдержадміністрації за озвучення позиції Партії регіонів щодо "зручної" і "незручної" опозиції".

"Закликаємо журналістів (перш за все - інформагенцій Західної і Центральної України) поширювати цю цитату. Адже вона є прямою відповіддю Юлії Тимошенко та ВО "Батьківщина" на брехливі закиди у провокативності "Свободи" та її ролі як марґінальної опозиції регіоналам", - заявляє ВО "Свобода".

Окрім того, Харківська обласна організація ВО "Свобода" закликає Добкіна "як слід виспатися після виборчої ночі, аби врівноважити власну психіку".

"А по тому - згадати про свою обіцянку утворити Громадську раду політичних партій Харківщини", - додає харківський осередок "Свободи", нагадуючи, що 27 жовтня Добкін заявив, що до такого об‘єднання зможуть увійти усі партії, представлені на Харківщині.

"ВО "Свобода" висловлює готовість делегувати своїх представників до ради", - сказано в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування