Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після судових маніпуляцій, мером Луганська став "регіонал"

Четвер, 11 листопада 2010, 09:48
 

Луганська міська виборча комісія за результатами виборів 31 жовтня 2010 року зареєструвала міським головою Луганська члена Партії регіонів Сергія Кравченка.

Про це йдеться в постанові міськвиборчкому 04/119, опублікованому на сайті Луганської міської ради.

Також міськвиборчком за підсумками виборів зареєстрував депутатів Луганської міської ради VI скликання в кількості 76 осіб.

Як повідомлялося, у Луганську складалася спірна ситуація по виборам мера.

На цю посаду з мінімальною перевагою голосів претендували Кравченко й представник Комуністичної партії Спиридон Кілінкаров.

Споконвічно Луганський міськвиборчком оприлюднив офіційні дані, згідно з якими мером Луганська став Кравченко, який обійшов суперника з перевагою в 21 голос.

Однак у КПУ цю перемогу не визнали й заявляли про фальсифікації.

8 листопада Луганський окружний адміністративний суд зобов'язав міській територіальній виборчій комісії внести зміни до підсумкового протоколу про результати голосування - у такому випадку переміг би Кілінкаров з перевагою в 22 голоси.

Як повідомив згодом Кілінкаров, тервиборчком направив позов у Донецький адміністративний апеляційний суд на рішення Луганського адміністративного суду.

Однак 9 листопада Жовтневий районний суд Луганська затвердив постанову, якою скасували рішення старшого слідчого прокуратури про порушення кримінальної справи за фактом підробки виборчих документів на дільницях 138, 139, 141 у Луганську.

Також у середу президент Віктор Янукович змінив губернатора Луганської області, призначивши на цю посаду Володимира Пристюка.

Інтерфакс

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...