Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець: чим швидше буде Податковий кодекс, тим краще опозиції

Четвер, 11 листопада 2010, 12:27
БЮТівець Сергій Терьохін вважає, що ухвалення запропонованого Кабміном проекту Податкового кодексу буде вигідним опозиції.

Про це він сказав журналістам, залишаючи засідання комітету, на якому розглядається проект Податкового кодексу в другому читанні, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Можу сказати політично цинічно: чим швидше вони проголосують за цей мотлох, тим краще опозиції, тим гірше простим людям-платникам податків, але краще опозиції. Нехай народ подивиться на ступінь розуму цієї команди", - заявив депутат.

Терьохін розкритикував розглянутий комітетом проект кодексу, підкресливши його неприйнятний характер для малого і середнього бізнесу.

"Філософія цієї команди проста: кілька великих корпорацій, 90% найманих робітників, 0% малого та середнього бізнесу як теоретичного конкурента великих корпорацій і нуль податків для олігархів", - сказав він.

Пропозиції, висловлені Терьохіним на комітеті, не були підтримані, у зв'язку з чим парламентарій покинув засідання комітету, зазначивши, що вважає розгляд цього документа цинічним.

У ході цього засідання комітету з питань податкової та митної політики його глава, регіонал Віталій Хомутинник висловив думку, що напрацьовані комітетом пропозиції до розгляду проекту Податкового кодексу в другому читанні покращують становище бізнесу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування