Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандального заступника Єжеля таки звільнять

Четвер, 11 листопада 2010, 16:54
Міністр оборони Михайло Єжель має намір звільнити з посади свого заступника Олександра Черпіцького.

Відповідного листа Єжель надіслав главі комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолія Грищенка.

"Через серйозні причини СБУ так і не надала Олександру Черпіцькому відповідного дозволу, передбаченого законом "Про державну таємницю", що автоматично унеможливлює перебування його на займаній посаді", - повідомляє прес-служба Гриценка.

"Згідно з рішенням міністра оборони на ім‘я прем'єра надіслано подання щодо розгляду на засіданні Кабміну питання про звільнення Черпіцького з посади у зв'язку з неотриманням позитивного висновку СБУ стосовно надання йому допуску до державної таємниці", - йдеться у листі.

Як відомо, раніше "Дзеркало тижня" писало, що Черпіцький фігурував у міліцейських хроніках під прізвиськом "Чепчик" і в біографії при вступі на посаду заступника міністра не вказав, чим займався протягом майже п'яти років.

Також у своїй автобіографії він вказав, що "проходив строкову службу в Житомирському військовому окрузі", якого насправді не існувало.

Олександр Черпіцький має брата Олега Черпіцького, який є депутатом від БЮТ, що на індивідуальних засадах увійшов до провладної коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування