Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Крим гостинно приймає перевіряючих від Януковича

Четвер, 11 листопада 2010, 22:21

У Криму за дорученням президента Віктора Януковича йде перевірка фактів, пов'язаних з порушеннями на місцевих виборах.

Як передає ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Громадянського позапартійного співтовариства "За чесні вибори в Криму!", групу перевіряючих керівництво автономії зустріло "за обкатаною схемою прихованого підкупу".

"Була організована оплачена поїздка на Південний берег Криму з відпочинком у фешенебельному готелі, з сервірованими столами та номерами з двоспальними ліжками", - наголошується в повідомленні.
 
"Як розповіли працівники готелю, які просили не вказувати їхніх імен, гості залишилися дуже задоволені гостинністю керівництва автономії. За столом виголошувалися тости за здоров'я Джарти. У номерах гуляли до ранку", - розповіли в організації.

"Перевірка фактів порушення на місцевих виборів ще не почалася, тому що після бурхливої ночі потрібен відпочинок", - уточнили в співтоваристві.

Нагадаємо, раніше депутат від КПУ Леонід Грач заявив, що Кримська республіканська організація Компартії вимагає перерахунку голосів за підсумками місцевих виборів в автономії.

За його словами, у разі ігнорування цієї вимоги по всьому Криму розпочнуться масові протестні акції - від пікетів і страйків до перекриття доріг, наметових містечок і так далі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...