Луценко пояснив, навіщо прописався у свого водія

П'ятниця, 12 листопада 2010, 21:20
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прописався в квартирі свого водія, щоб вберегтись від переслідування за професійну діяльність.

Про це він заявив в п'ятницю в ефірі Шустер Live, коментуючи заяву начальника головного слідчого управління Генпрокуратури Олександра Каліфітського про факт отримання квартири водієм Луценка.

"В 2006 році мене зняли з посади міністра внутрішніх справ. У мене двоє дітей. Якщо я всі свої адреси вкажу, свої місця проживання, то у мене під дверима буде багато проблем", - повідомив екс-міністр.

Луценко уточнив, що "ніякої охорони, ніякого пістолета, ніяких інших речей в нашій країні для екс-міністра не передбачено".

"Я був першим цивільним міністром, а в рік міліція саджає до 200 тисяч людей. Якщо вся країна буде знати де я живу... Ну, вибачте, я нікому не пораджу так робити", - додав він.

Екс-чиновник уточнив, що був першим міністром, "який не отримав дач і квартир".

"Як вам подали про квартири. Людина отримує службове житло, як отримують його сотні службовців МВС. Потім здає його. І це інкримінується, як змова отримати краще", - зазначив Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування