СТОГНІЙ ДАВ ПО ОБЛИЧЧЮ ЛУЦЕНКУ ЗА ІДЕЮ ПРО ОРАЛЬНИЙ СЕКС

Субота, 13 листопада 2010, 11:03

Радник глави МВС Костянтин Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в п'ятницю ввечері після шоу "Шустер live".

Про це заявив директор Департаменту зв'язків із громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У суботу журналістам він розповів, що в першій частині програми "Шустер live" обговорювалося питання щодо діяльності органів внутрішніх справ за час колишнього керівництва з розподілу житла.

"Після закінчення першої частини програми радник міністра Стогній з паном Гуцалюком, ця людина, хочу підкреслити, яка у 2006 році була першою на квартирному обліку, в 2009 році стала 66-ою у цій черзі... це відбулося саме тому, що був змінений паном Луценком наказ про виділення житла працівникам міліції і керівництво МВС одержало можливість індивідуально видавати житло на свій розсуд ", - сказав Андрєєв.

"По закінченні програми Стогній з Гуцалюком виходили зі студії, і в момент, коли йшла розмова як же можна відновитися в цій черзі, пан Луценко сказав, що квартиру можна одержати якщо... ну , скажімо так, зробити... оральный контакт із міністром внутрішніх справ", - повідомив Андрєєв.

"Після цього Стогній ударив пана Луценка в обличчя... Була бійка. Стогній попросив Луценка, якщо в нього є які претензії, викликати міліцію для з'ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити", - відзначив директор ДГЗ.

При цьому він підкреслив, що на сьогоднішній день заяви з боку Луценка в органи внутрішніх справ не надходило, "але такий інцидент мав місце".

Як відомо, пізніше до бійки підключився депутат Гримчак, що кинув Стогнія об капот автомобіля "альфа-ромео".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування