Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Яценюка радять "Свободі" дивитися за своїми депутатами

Неділя, 14 листопада 2010, 14:59
"Свобода" свідомо поширює брехню, щоб відвернути увагу від дій своїх депутатів.

Про це йдеться в заяві прес-служби "Фронту змін".

"Заява ВО "Свобода" про начебто голосування фракції "Фронт змін" за політичних опонентів в Дніпропетровській міськраді є свідомою брехнею, яку легко перевірити", - зазначають в партії.

"На першому засіданні Дніпропетровської міськради депутати "Фронту змін" були єдиними, хто не підтримав жодного представника Партії регіонів на керівні посади в комісіях, не підтримав запропоновану регіоналами кандидатуру секретаря міськради", - йдеться в заяві.

В партії "Фронт змін" також повідомляють, що її депутати "єдині, хто не підписав ініційоване Партією регіонів звернення до політичних партій про об'єднання зусиль в Дніпропетровській міській раді".

"Всі інші, представлені в Дніпропетровській міськраді політичні сили - "Батьківщина", "Сильна Україна", "Україна майбутнього", "Народна партія" одностайно підтримали всі ініціативи регіоналів", - заявили в прес-службі.

В партії зазначають, що це відображено в протоколах голосувань і стенограмі першого засідання новообраної Дніпропетровської міськради 10 листопада.

Крім того "Фронт змін" звертає увагу на те, що у "Свободи" в Дніпропетровській міськраді не має жодного представника.

"Пропонуємо партії зосередитись на роботі в тих регіонах, де "Свобода" отримала більшість і нині несе повну відповідальність за розвиток цих територій. А також подумати над тим, чим займатимуться в радах депутати від "Свободи", велика частина з яких не має вищої освіти або ж є безробітними", - зазначається в заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування