Затулін може поплатитися за критику Партії регіонів

Понеділок, 15 листопада 2010, 10:38
 

Першого заступника голови комітету зі СНД Костянтин Затулін може бути понижений у посаді через те, що він критикує Партію регіонів.

Про це в понеділок пише російська газета "Ведомости" з посиланням на джерело у фракції Єдина Росія.

За словами співрозмовника, у понеділок відбудеться засідання фракції "Єдина Росія", на якому може бути ініційоване внесення проекту постанови Держдуми про позбавлення Затуліна поста заступника голови або приставки "перший".

Затулін займає дуже активну позицію з багатьох зовнішньополітичних питанm на пострадянському просторі, нагадує заcтупник директора Інституту країн СНД Володимир Жаріхін: депутат боровся за гарантії Чорноморському флоту в Севастополі, допомагав Південній Осетії й Абхазії. 

У жовтні Затулін виступив із критикою вже правлячої Партії регіонів, висловлюючись на виборах у Криму на користь нової партії "Російська єдність" Сергія Цекова. Підтримка була в тому числі в силу давніх дружніх відносин, підтверджує Цеков.

Оголошували Затуліна персоною нон ґрата в Україні й Азербайджані. В останньому це трапилося після того як у травні Затулін їздив спостерігачем на вибори в невизнану республіку Нагорний Карабах.

Його конфліктність не подобалася ні в адміністрації президента, ні в МЗС, ні в самому думському комітеті, говорить єдинорос.

Також Затулін є давнім членом команди екс-мера Москви Юрія Лужкова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...