Підприємці нагадують Януковичу про обіцянки і кидають пляшки в Раду

Вівторок, 16 листопада 2010, 11:02
Підприємці закликають президента Віктора Януковича не допустити ухвалення проекту Податкового кодексу.

Про це йдеться у зверненні підприємців, які пікетують Верховну Раду, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Шановний Віктор Федорович, незважаючи на обіцяні вами податкові канікули і реформи, цього не відбувається. У разі ухвалення Податкового кодексу шансів на збереження малого та середнього бізнесу не буде", - наголошується у зверненні.

Також в документі підкреслюється, що пропозиції підприємців, які спрямовані на поліпшення системи оподаткування малого і середнього бізнесу, Верховна Рада повністю проігнорувала.

У зв'язку з цим автори звернення наголошують, що "таким чином, наше життя і робота будуть повністю залежати від податківців і міліціонерів".

"Таким чином, просимо вас зробити все можливе і неможливе, щоб цей законопроект не був прийнятий і не вступив в силу", - зазначають підприємці, звертаючись до Януковича.

Крім того, під час проведення мітингу з проїжджої частини вулиці Грушевського у бік Верховної Ради полетіли кинуті учасниками акції близько 20 рулонів туалетного паперу, кілька жмень монет, кілька помідорів, а також великі пластикові пляшки з мінеральною водою.

Міліція на ці дії не відреагувала. Всі основні сили правоохоронців зосереджені на захисті паркану, який відокремлює площу Верховної Ради.

Також організатори оголосили, що в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу бере участь більше 30 тисяч осіб, повідомляє УНІАН.

Вони зазначили, що офіційно зареєструвалось понад 30 тисяч учасників мітингу, але люди підходять і, таким чином, як відзначають організатори, учасників акції буде не менше 50 тисяч.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування