У Миколаєві підприємці вже оголошують себе безробітними

Вівторок, 16 листопада 2010, 14:48

У центрі Миколаєва в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу беруть участь більше трьох тисяч осіб

Організатором акції виступила Миколаївська обласна профспілкова організація працівників малого і середнього бізнесу "Єднання", повідомляє УНІАН.

За даними організації, ще близько 800 підприємців беруть участь в аналогічній акції в Києві.

Велика частина кіосків на ринках, а також дрібні магазини в центрі міста закриті. На дорогах спостерігаються затори через велику кількість підприємців, які пішки прямують в центр міста.

Двома численними потоками - від ринку "Колос" і від Центрального стадіону - підприємці пройшли до головної вулиці міста Радянської, об`єдналися в один потік і пройшли маршем на головну міську площу.

Одночасно свій марш протесту на міських автомагістралях провели таксисти, проїхавши містом з гаслами на підтримку мітингувальників.

Частина підприємців одразу попрямувала до будівлі міськвиконкому, де сотні осіб написали в реєстраційну палату заяви про відмову від підприємницької діяльності. Потім люди перейшли до меморіалу Героям-ольшанцям, де відбувається мітинг.

Учасники мітингу тримають в руках плакати з написами: "Хочу працювати! Хочу платити нормальні податки! Хочу жити!", "Зупиніть економічний геноцид!", "Ввести світові стандарти саморегулювання економіки!", "Геть Бродського - могильника підприємництва!".

У більшості підприємців на грудях і на спині пристебнуті листки з написом: "Безробітний з 2011 року!".

Як відомо, у вівторок Харкові і Києві відбуваються страйки таксистів, у Хмельницькому підприємці штурмували будівлю ОДА, у Чернівцях торговці закривають свої точки на базарах.

У Києві під будівлею Верховної Ради зібралося від 10 до 30 тисяч підприємців, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування